Schilderwerken Van Audehove Vincent & Zonen

Uw woning een nieuwe look geven is onze passie. Naast schilder- en behangwerken is vloerbekleding ook een taak waarvoor Schilderwerken VAV & Zonen in Brussegem graag zijn vakmanschap aanwend.

DIVERSE TYPES VAN VLOERBEKLEDING

We hebben een ruime ervaring in het plaatsen van verschillende soorten vloerbekleding: laminaat, pvc, vinyl, vast tapijt, linoleum en meer. We doen dit uiterst nauwkeurig en met veel oog voor detail.

De vloerbekleding is erg bepalend voor de look en de sfeer in je woning. Deze bestaat uit heel veel verschillende soorten materialen en kleuren met elk hun karakter, voor- en nadelen.
Een juiste keuze maken is wederom niet eenvoudig. Enerzijds heb je jouw persoonlijke voorkeur en anderzijds heb je een aantal belangrijke criteria waar je best rekening mee houdt (slijtvastheid, akoestische / thermische isolatie, onderhoudsgemak, combinatie met vloerverwarming mogelijk enz.)

Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

LEVERING EN PLAATSING

Schilderwerken Van Audenhove Vincent & Zonen werkt met eigen leveranciers. Heb je de vloerbekleding van jouw dromen bij een andere leverancier gevonden en deze zit niet in ons gamma, dan spreekt het voor zich dat wij contact met jullie leverancier opnemen.

In beide situaties staan wij in voor zowel de levering als de plaatsing van de nieuwe vloerbekleding.

Hebben we jouw interesse opgewekt?

Contacteer Schilderwerken VAV & Zonen uit Brussegem (Merchtem) voor meer informatie of maak een afspraak voor opmetingen en eventueel kleur-, en stijladvies ter plaatse. Op basis hiervan bezorgen we jou een vrijblijvende offerte.