Schilderwerken Van Audehove Vincent & Zonen

SCHILDERSTEAM

Vincent Van Audenhove, 2de generatie schilder met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring. 

Sinds 5 jaar draait de 3de generatie mee in het schilderverhaal. Zonen Yannick en Kilian hebben het team vervoegd en werken zorgvuldig volgens de richtlijnen van de papa.

Vincent

Yannick

Kilian

DOE-HET-ZELVER & PROFESSIONEEL SCHILDER: SAMENWERKING

Bij Schilderwerken VAV & Zonen begrijpen we dat particulieren ook graag zelf aan de slag gaan met schilderwerk om bv. de kosten te drukken. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot samenwerking, waarbij je als doe-het-zelver kan werken aan de makkelijkere delen en onze professionele schilders kunnen helpen met de meer uitdagende en minder bereikbare delen.

Wij, als ervaren schilders, zorgen ervoor dat uw project professioneel wordt uitgevoerd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij bieden betaalbare oplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen.

Zo zorgen we samen voor het beste resultaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij beschikken over een waaier van +/- 30 000 kleuren zoals RAL, Sikkens, Boss, Flamant ... kleuren die ter plaatse worden aangemaakt. Het zijn dus niet enkel de Peintagone-kleuren.

Heb je vragen over de specifieke toepassing of het gebruik van de Peintagone-producten die we in onze VAV PaintShop aanbieden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of deskundig advies.

KLANTREACTIES 

TROEVEN 

Uitstekend advies, meticuleus uitgevoerd volgens de afgesproken timing, en een resultaat dat onze verwachtingen overtrof. Duidelijke en vriendelijke communicatie van begin tot eind. Vakmannen.

- H. Deseure -

Zeer tevreden over de uitgevoerde schilderwerken! De schilderwerken aan de gevel, rolluikkasten en venstertabletten werden met oog voor detail en precisie door het vriendelijke en professionele schildersteam uitgevoerd. Geeft bijkomend advies en tips. Stipte uitvoering en duidelijke communicatie.

- G. Ameryckx - 

TOP schilder!

Sedert verscheidene jaren al verscheidene schilderwerken laten uitvoeren. Altijd correcte prijs, op afgesproken tijdstip. Geeft ook goede tips qua kleurkeuze en uitvoering.

- V MS - 

  • Luisterend naar jouw behoeften, denken we creatief & oplossingsgericht mee.
  • Met respect voor afgesproken planning & budget, zorgen wij voor een duurzaam en kwalitatief hoogstaand resultaat. Dit eventueel in samenwerking met jou als doe-het-zelver. 
  • Dankzij meer dan 35 jaar ervaring, staan we technisch ook sterk.


Wij bieden jou net dat tikkeltje meer ... voor, tijdens en zelfs na de werken.

Hebben we jouw interesse opgewekt?

Contacteer Schilderwerken VAV & Zonen uit Brussegem (Merchtem) voor meer informatie of maak een afspraak voor opmetingen en eventueel kleur-, en stijladvies ter plaatse. Op basis hiervan bezorgen we jou een vrijblijvende offerte.