Schilderwerken Van Audehove Vincent & Zonen

Schilderwerken Van Audenhove Vincent & Zonen, kortweg Schilderwerken VAV & Zonen uit Brussegem (Merchtem) staat voor hoogstaand kwalitatief & duurzaam schilderwerk.  

NIEUWE LOOK OF OPKNAPBEURT

Van binnenmuren, - deuren, plafonds en vloerbekleding tot het plamuren & plaatsen van gyprocwanden. De keuken opfrissen met een trendy laagje verf of jouw gevel schilderen. Wat dacht je van kaleien? Een ambachtelijke techniek waardoor je dan weer een authentiek effect krijgt. Of toch liever een moderne badkamer met die strakke betonlook zonder alles te moeten uitbreken ... Keuze in overvloed.

De voorbereidingswerken, zoals het steeds ontvetten, schuren, ontstoffen, dichten, opspuiten, afplakken, afdekken van meubilair en het aanbrengen van een kwalitatief hoogstaande Peintagone-primer of Fixator worden niet uit het oog verloren en met zorg uitgevoerd.

SCHILDEREN VAN HOUTWERK

Naast het schilderen van muren, plafonds en gevels, kunnen we ook het houtwerk van een laagje verf, beits of vernis voorzien. Denk hierbij aan uw tuinhuis, deuren, ramen, trappen en dit zowel voor de binnen- als de buitenkant van de woning.

Dankzij jarenlang ervaring in diverse schilderwerken kunnen we overweg met verschillende soorten ondergronden. Bij enige twijfel laten we gratis een Peintagone-expert langskomen.

De meerwaarde van een professionele schilder zit hem vooral in de details. Dit draagt zonder enige twijfel bij aan een mooi & duurzaam resultaat. Pas als jullie vinden dat het resultaat perfect is, zijn wij tevreden.

OP ONS VAKMANSCHAP KAN JE REKENEN

Met passie voor verf, en oog voor kwaliteit & duurzaamheid werken wij hoofdzakelijk met het innoverende & dynamische Peintagone: een verfmerk van superieure kwaliteit en Belgische origine. We bundelen onze krachten samen om van jouw huis een mooie en duurzame thuis te maken.

Met meer dan 35 jaar ervaring, een topverf en zijn 168 trendy kleuren, verzekeren we jou een mooie uitstraling van de woning waar je nog jarenlang van kan genieten. Naast de Peintagone-kleuren, kan je in totaal kiezen tussen wel 30.000 kleuren.

Vergis je niet! Laat topverf, Belgisch en superieure kwaliteit jou vooral niet afschrikken.Peintagone heeft een duidelijke visie: een totaaloplossing voor elk budget en van superieure kwaliteit.

De Peintagone-producten zijn niet in de groothandel beschikbaar. Wil je als doe-het-zelver er zelf mee aan de slag, ga dan naar onze VAV PaintShop. Wij hebben ze uitgetest en zijn alvast overtuigd van hun kwaliteiten.

Hebben we jouw interesse opgewekt?

Contacteer Schilderwerken VAV & Zonen uit Brussegem (Merchtem) voor meer informatie of maak een afspraak voor opmetingen en eventueel kleur-, en stijladvies ter plaatse. Op basis hiervan bezorgen we jou een vrijblijvende offerte.