Schilderwerken Van Audehove Vincent & Zonen

Zelfs na 35 jaar blijft  Schilderwerken VAV & Zonen uit Brussegem innoveren en kan u bij ons ook terecht voor de decoratieve coating Topciment. Of het nu gaat het om een decoratieve muur, een waterdichte  douchecel, meubilair, vloer ... binnen of buiten,  Topciment biedt een breed scala aan mogelijkheden en decoratieve afwerkingen, waarbij u de grens bepaalt.

WAT IS TOPCIMENT

Beton ciré Topciment is een decoratieve coating samengesteld uit cement, harsen op waterbasis, additieven en minerale pigmenten die dankzij zijn grote hechting kan worden aangebracht op een veelheid van verticale en horizontale oppervlakken.

Dit bouwmateriaal onderscheidt zich doordat het rechtstreeks op bestaand materiaal wordt aangebracht: tegels, gipsplaat, vloertegels, marmer, terrazzo of pleisterwerk, naast vele andere.

Met nauwelijks werk en een dikte van slechts 3 millimeter is een snelle renovatie van ruimtes gerealiseerd.


Een geavanceerde, voegloze coating, geschikt voor zowel buiten- als binnenruimtes. Een doorlopende bekleding die kan worden toegepast op vloeren, wanden, trappen, plafonds, en zelfs meubilair.

Zijn veelzijdigheid heeft geleid tot zijn toenemende aanwezigheid in de renovatie van particuliere woningen, commerciële panden en grote oppervlakken, zoals sportcentra, industriële gebouwen, hotels en restaurants.


Geef kamers een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (dik, medium of dun); de grote verscheidenheid aan beton cirékleuren; en de verschillende afwerkingen die onze vernissen en metallic coatings met roest effect - metallic met glitter effect - metalen coatings en bekledingen mogelijk maken. Met het pigmentatiesysteem kunnen wij elke kleur op maat maken en zo ruimtes en sferen personaliseren tot uw eigen stijl.

Geen ingewikkelde renovaties meer. Met Topciment beton ciré is elke combinatie en stijl mogelijk. En weet dat tegels uitbreken niet meer hoeft dankzij de snelle en waterdichte oplossing Emottion.

Pictures delivered by Topciment

Voor meer details kan u terecht op Topciment.com. Ga zeker eens kijken onder Galerie waar u tal van uitgevoerde werken kan terugvinden.

Hebben we jouw interesse opgewekt?

Contacteer Schilderwerken VAV & Zonen uit Brussegem (Merchtem) voor meer informatie of maak een afspraak voor opmetingen en eventueel kleur-, en stijladvies ter plaatse. Op basis hiervan bezorgen we jou een vrijblijvende offerte.